Posts

Video Tutorial Cara Membuat Pola Langsir Eyelet

Aku dah kaya, so tak yah lah nak belajar2 ni, aku p kedai bawa seguni duit tunjuk je kat toke kedai tu aku nak design yg mcm mn. Ops! Bagi yang dah kaya tu u all x perlulah nak belajar, tapi u all boleh lah menempah langsir dgn anak2 murid sifu langsir ya. Dlm video ini ada rahsia buat lubang langsir eyelet dgn mudah, cepat dan tepat. Rugi kalau x tgk. Join kelas online ni akan dpt FREE buku langsir. Yang serius nak join pakej Eyelet RM120 dan dpt FREE buku langsir, sila klik di link ini 📲 Whatsapp sekarang!
.
.
Aku bukannya kaya sangat
Tiap2 thn nak tukar langsir baru
Aku join kelas langsir online Sifu berbaloi2 sangat
Azam thn baru utk melipat gandakan pendapatanku
Inilah dia luahan hati yg dihantar oleh salah seorang pelajar online sy. Sekarang pelajar ini dah ligat serta yakin mengambil tempahan, walaupun asalnya dia tak tahu menjahit langsung.
.
.
So kpd siapa ygt nak jimat kos upah utk jahit langsir raya thn ni serta nak buat side income, inilah masa yg sesuai utk anda join kelas online…

Belajar Online Cara Buat Pelmet

Image
Siapa kata kos nak belajar langsir mahal? Kalau belajar face to face memanglah yurannya ribuan ringgit. Tapi dgn belajar online yuran rm120 je pun dah boleh belajar. Tgk pelajar online sifu ni. Dia guna kain langsir yg recycle je utk buat pelmet. Selain dr jimat duit beli kain, dia jg menggunakan teknik mudah yg sifu ajar iaitu mcm mn nk buat pelmet dgn cepat, senang, kemas dan jimat kain. Semua silibus tu di ajar dlm video2 tutorial d fb close. Hanya yg dah byr yuran shj dpt melihat video2 tersebut.
.
So kpd siapa ygt nak jimat kos upah utk jahit langsir raya thn ni serta nak buat side income, inilah masa yg sesuai utk anda join kelas online dgn yuran promosi serendah RM120 je utk belajar design langsir eyelet. Yang serius nak join pakej Eyelet RM120 sila klik di link ini 📲 Whatsapp sekarang! .
.
Siapa yg nak dptkan buku langsir cikgu Rogayah secara PERCUMA, inilah caranya Join kelas langsir eyelet skrg sementara yuran promosi. Apa yg u all akan dapat dgn yuran semurah RM120 ya?
1) Free…

Accesories Terbaru Untuk Raya Tahun Ni ?

Mlm ni Sifu langsir nak buat kerja2 RND, ada accesories terbaru yg di jangka mendapat sambutan utk raya thn ni. kat malaysia x ada lg. Sifu Tgh kusyuk mencipta rumus langsir accesories terbaru ni. Di jangka akn mendpt sambutan pd musim raya thn ni. Nak tau? Tunggu. Mcm2 design, gajet & accesories ada. Tahukah u all kenapa pelajar2 Sifu boleh cipta macam2 design langsir ikut kreativiti mereka sendiri setelah join kelas langsir online Sifu? Apa rahsia dan teknik yg Sifu ajar dlm kelas? Sehinggakan mereka yg tak pernah menjahit pun dah yakin ambik tempahan.
.
.
Dlm kelas online, selain dari Sifu ajar bermula dari asas spt macam mana nak kira kain, buat pola, potong kain guna tenik yg jimat, teknik pin kain sehinggalah kpd teknik jahit sampai siap, part yg paling penting yg sifu ajar ialah part merangsang sel2 otak pelajar supaya berhubung setelah mereka dpt teknik2 melalui video tutorial di dlm kelas online.
.
.
Setelah sel2 otak mereka terangsang maka terhasillah mcm2 design yg unik, kre…

Ilmu Kemahiran Menjahit Langsir

Kalau ko setakat SPM je, aku plak ada PhD, ada master. Tapi level kita lebih kurang je sbb aku pun ilmu kemahiran satu pun tak ada. Cuma tahap akademik aku je yg lebih skit.

So siapa yg tak ada ilmu kemahiran, u all sangatlah rugi, dgn ilmu kemahiran yg ada u all boleh selamatkan poket u all dari tempah langsir yg mahal selain dr boleh menjana pendapatan sampingan. Hanya melabur RM120 u all boleh jimat mungkin RM10,000 utk tempahan langsir. So nak labur RM120 ke RM10,000?

Siapa nak upgrade dirinya dgn ilmu kemahiran menjahit langsir? Dah le cara belajarnya mudah & praktikal, yurannya pun murah je.

Nak dptkan ilmu kemahiran menjahit langsir? Sifu Offer pakej Eyelet RM120 dan dpt FREE buku langsir. Atau pakej Royal Scallop tapi tak dpt Free buku langsir ya.

Yg nak daftar kelas online jahit langsir eyelet dan dpt free buku klik di sini 📲 Whatsapp sekarang!
.
.
Yg nak daftar kelas online jahit langsir royal scallop tapi tak dpt free buku langsir klik di sini 📲 Whatsapp sekarang!
.
.
utk melih…

Langsir MEWAH macam ENGLISH STYLE ?

Image
RAYA thn ni nak rumah anda kelihatan MEWAH mcm ENGLISH STYLE?
.
.
Hanya dengan menukar LANGSIR baru dari corak2 english walaupun ruangnya sempit namun rumah anda akan kelihatan MEWAH.
.
.
Untuk sliding door ukuran 12 kaki lebar dan 90 inci labuh, anda hanya perlukan 10 mtr kain sj. Modal kain tak sampai rm150, tapi LANGSIR anda kelihatan harga mcm rm1500++
.
.
Berminat? Sila klik di sini 📲 Whatsapp sekarang!
.
.
Ada byk corak dan warna, pilih mn yg berkenan utk pakai raya thn ni. Cepat2 sebelum warna yg anda idam2 kan kehabisan stock.
.
.
kain heavy cotton bidang 57-60" sesuai utk buat : Langsir
Sarung kerusi
Sarung meja
Apron
Lapik peti ais
Kraf tangan dll
.
.
Boleh pilih corak kain-kain langsir di bawah